Body de-armouring

body de-armouring

Saat paremman yhteyden kehoosi ja alat kuunnella, mitä kehosi tarvitsee.


Kyseessä on hoito, joka poistaa suurimman osan emotionaalisesta taakasta, joka on varastoitunut kehoosi varhaisesta lapsuudesta ja jopa syntymästä lähtien. Tunteet, joita ei ole ilmaistu, pysyvät kehomme muistissa tietyissä paikoissa. Tämä tekniikka auttaa purkamaan kehosi solmuja, joissa nämä tunteet piileskelevät. Se vapauttaa paljon ylimääräistä energiaa, jota kehosi voi käyttää itsensä parantamiseen. Saat paremman yhteyden kehoosi ja alat kuunnella, mitä kehosi tarvitsee. Se auttaa sinua navigoimaan paremmin elämässä ja kunnioittamaan omia rajojasi. Kehostasi tulee pyhä temppeli, jossa sielusi asuu. Voit tuntea tunteita, joita et ole tuntenut koskaan ennen. Kehosta tulee orgastisempi ja aistillisempi.

Se antaa makua elämälle.

Viha, pelko, raivo, häpeä, syyllisyys, stressi – kaikki nämä myrkylliset tunteet voidaan vapauttaa kehostasi tällä ainutlaatuisella tekniikalla. Body de-armouring on hierontahoito, joka auttaa purkamaan energiasolmuja ja vapauttamaan tunteita näiden kehon pisteiden alla.

Sen sijaan, että kävisit vuosia psykologilla puhumassa ongelmistasi, tämä käytäntö antaa suoran pääsyn ydinongelmiin ilman sanoja. Kehomme on rakennettu niin, että joka kerta kun tukahdutamme tunteemme, se hautaa sen kudokseen aiheuttaen lihasjännitystä ja jopa kipua.

Tämä prosessi alkaa varhaislapsuudessa, kun vanhemmat tai opettajat eivät antaneet sinun ilmaista tunteitasi, kuten surua tai raivoa tai joskus jopa onnellisuutta. Vuosi toisensa jälkeen opimme sopeutumaan piilottamalla tunteemme siihen pisteeseen asti, jossa emme tunne ollenkaan. Tämä vaikuttaa ihmissuhteisiimme, mielialoihin ja jopa kykyymme tuntea nautintoa.

Sen sijaan jäämme jatkuvaan ahdistuksen tunteeseen. Ahdistus johtuu pinnan alle piiloutuneista ilmaisemattomista tunteista. Siksi meidän täytyy ravistella ja huutaa ja tehdä dynaamisia meditaatioita tai hengitysharjoituksia puristaaksemme piilossa olevat tunteet ulos. Voit myös kokeilla Body de-armouringia, joka menee suoraan kehon niihin kohtiin, joissa tunteet piileskelevät.

Istunnon aikana saatat itkeä tai alkaa nauraa spontaanisti. Se johtuu siitä, että tunteet tulevat esiin. Saatat myös tuntea paljon kipua ja sitten helpotusta, koska energia iskee kyseisissä kohdissa, ja se on tuskallista.

Kun energia vapautuu, tunnet olosi energiseksi, laajentuneeksi ja kevyeksi, aivan kuin kehossasi olisi enemmän tilaa. Tämän hoidon tärkein sivuvaikutus on uusi tapa kommunikoida kehon kanssa. Suurin osa meistä on irti kehostamme, joten emme kuule, mitä keho kertoo meille.

Tämä hieronta avaa palautekanavan, joten alat kuulla, mitä kehosi kertoo sinulle. Tämä auttaa asiakkaitani navigoimaan elämässään aiheuttamatta enää vahinkoa itselleen.

Sen sijaan keho alkaa tuntea mielihyvää ja nauttia elämästä enemmän. Anna itsellesi lupa päästää irti myrkyllisistä tunteista ja tehdä tilaa nautinnolle sekä ilolle vastaanottamalla kehon dearmouring-istunto.

YKSI TUNNUS MUUTTAA

Yksi istunto kestää noin kaksi tuntia, ja lisäksi 30-60 minuuttia keskustelua. Se maksaa 200 €.

Body dearmoruring -istunnon terapeutti on Igor Earthchild. Igor on ollut tantrahieronnan harjoittaja vuodesta 2017. Hän pitää istuntoja Anahata-studiossa Helsingissä ja Tallinnassa.

Lue lisää Igor Earthchildistä TÄÄLTÄ.

Voit myös vierailla Igorin hierontasivulla Facebookissa.

Igor on aivan loistava terapeutti 🍀🍀🍀
Hän luo turvallisen tilan, missä on helppo avautua. Igor osaa antaa juuri sellaisen tuen ja neuvon, jota olet juuri etsimässä ja se auttaa sinut liikkumaan ja kehittymään eteenpäin.
Suosittelen myös rohkeasti ottamaan de Armouring hierontaa. Vaikka de Armouring voi tehdä kipeää, niin sitä kautta vapautuvat kaikki negatiiviset ja raskaat energiat, jotka ovat tallentunut kehon muistiin ja joita et edes tiedä, että ne ovat siellä. Niitä ei pystyy vapauttamaan vain mielen avulla mutta de Armouring hieronnan kautta, jos vaan otat sen kivun rakkaudella vastaan ja antaudut sille, niin sen jälkeen kehon ja sielun kiitollisuustunne on sanoinkuvaamaton. Hieronnan aikana tuntee, miten energia alkaa liikkua kehonsa sisällä ja miten raskasta energiaa vapautuu sekä kipu lievenee pikkuhilja. Hieronnan jälkeen tuntee itseä aivan uusiksi, paljon nuoremmaksi, tasapainoisemmaksi, kevyemmäksi.
Olen todella kiitollinen siitä kokemuksesta.
🙏🏻🍀❤️🤩

Jenna Janne Randla

Kiitos Igor ! Kävin toisessa Dearmoring-hieronnassa. Igor on auttanut minua paljon, ja hänen hoitonsa vaikuttavat hyvinvointiin syvällä tasolla. Dearmoring on hyvin voimakas ja parantava kokemus. Igor on todella taitava työssään. Suosittelen ehdottomasti !

Helmi Miettunen

I had 3 sessions with Igor and all of them were very intense experiences. Body de-armouring is not an easy therapy to go through, but if you are willing to deal with your suppressed emotions, it's totally worth it. Igor creates the most safe space where you can let yourself be exactly what you are at that moment and trust that whatever comes up - he will help you go through it. I actually haven't felt this much support before and I guess I really needed it.
Thank you ❤️

Anneli Uulma

Shopping Basket