Energeettinen Tantrinen Hieronta

Tervetuloa nauttimaan henkilökohtaisesti sinulle sopivasta hoidosta.

Energeettinen Tantrinen Hieronta

Vapaasti virtaava seksuaalinen energia avaa luovuutemme, antaa meille rohkeutta kulkea omalla polullamme, tehdä asioita, jotka saavat sielumme soimaan.

Erilaisten traumojen ja alitajuntakuvioiden serauksena se on usein tukossa eikä liiku vapaasti. Siksi emme kykene enää eläämään elämämme täysimääräisesti, olemaan yhteydessä tunteisiimme ja mielenliikutuksiimme, olla syvässä läheisyydessä ja nauttia elämästä.

Ensimmäisen käyttöjakson keskustelussa selvitämme, mitkä ovat elämäsi aiheet, joita haluat käsitellä terapiassa. Autan sinua näkemään asiat uudesta näkökulmasta ja pohtimaan, mitä tarvitset tällä hetkellä, liikkuaksesi eteepäin ja avataksesi seksuaalisen energian kehossasi.
Keskustelua seuraa terapia. Käytän erilaisia ​​tekniikoita energetiikkakeskusten avaamiseen, tukosten poistamiseen ja sinun fyysisen ja energisen kehosi herättämiseen. Hoito on intuitiivista ja säädän sitä intuitioni ja tunteeni mukaan.

Tämän terapiajakson aikana olet täysin turvassa. Tule avoimin ja luottavaisin mielin. Sitten voit nähdä tarkalleen, mitä sinun tällä hetkellä on koettava.

Voit tuntea itsesi KUULLUKSI  ja NÄHDYKSI . Anna itsellesi mahdollisuus rentoutua ja pitää huolta kehostasi.

Energeettinen tantrinen hieronta 2h

210€