TAOLAINEN HIERONTA

TAOLAINEN HIERONTA
Taolainen hieronta on peräisin taolaisuudesta. Kyseisessä hoidossa työskennellään Yinin ja Yangin energioilla. Yin on luonteeltaan naisenergiaa ja Yang on miesenergian periaate. Aivan kuten aurinko symboloi miesenergiaa, tulta, ja kuu naisenergiaa, vettä. Tasapainottamalla tulta ja vettä luomme harmonian kaikilla tasoilla – mielen, kehon ja sielun tasolla. Aktivoin ja tasapainotan nämä kaksi energiaa meridiaanien kautta. Keho on sopusoinnussa ja elinvoimainen, kun nämä energiat ovat tasapainossa. 
 
Taolainen hieronta antaa sinulle mahdollisuuden kokea kehosi ja sielusi yhtenäisyys. Kyseessä on kokovartalohieronta. Käytän tiettyjä tekniikoita aktivoimaan kehosi sekä energiakanavasi ja saamaan pysähtyneen elämän- ja seksuaalienergian taas liikkeelle kehossasi. Kehomme itseparannuskyky käynnistyy elämänenergian avaamisen kautta. Elinvoima palautuu, saat yhteyden luovuuteesi ja kehon tasolla voi tapahtua traumoista vapautuminen ja parantuminen.
 
Jotta sisäinen matka olisi syvempi, käytän silmäsiteitä herättääkseni muut tuntoaistisi. Kyseisessä hoidossa aktivoidaan temppelisi aukot genitaalialueella.
 
Kesto: 2,5 h
Hinta: 250 €
 
Shopping Basket