Lempeä Bioenergetiikka

Lempeä Bioenergetiikka

Lempeän bioenergetiikan tavoitteena on palauttaa ihmisen luonnollinen elinvoima


Hellävaraisen bioenergetiikan luoja on Eva Reich. Hänen opetuksensa ovat peräisin hänen isänsä, Sigmund Freudin oppilaan Wilhem Reichin töistä.


Lempeän bioenergetiikan tavoitteena on palauttaa ihmisen luonnollinen elinvoima avaamalla hellävaraisesti hänen panssari (tukokset kehossa vaakasuunnassa).

Panssarin hellävaraisen sulamisen seurauksena energiavirtaus kehossa palautuu ja alkaa virrata luonnollisesti. Ihminen alkaa käyttää täyttä potentiaaliaan tässä elämässä.

 


Miten nämä tekniikat toimivat?

Kuten nimestä voi päätellä, kehon kanssa työskentelyä varten on olemassa erilaisia hellävaraisia menetelmiä. Kaikki tekniikat ovat lieviä ja hellävaraisia. Kuinka paljon henkilö avautuu jokaisen hoitoprosessin aikana, riippuu siitä, missä määrin hän on tällä hetkellä valmis avautumaan ja luopumaan panssaristasi.
Eva Reich on verrannut lempeää bioenergetiikkaa sipulin kuorintaan. Kerros kerrokselta kuoritaan pois kaikki ylimääräinen, jonka olemme elämän aikana kasvattaneet ympärillämme. Alkuperäinen luonteemme on pehmeä ydin, joka sijaitsee sipulin sisällä. Toinen vaihtoehto on lähestyä sipulia raa’asti ja voimakkaasti, leikkaamalla koko sipuli veitsellä hetkessä poikki. Siinä tapauksessa voi tapahtua, että silmäsi alkavat valua vettä ja tunnet olosi epämukavaksi. Mikä menetelmä tuntuu sinusta luonnollisemmalta?

 


Mikä on panssari?

Panssari ( armor ) on trauman aiheuttama tukos kehossa, mikä estää energian vapaan liikkuvuuden. Tämän seurauksena ihmisen energiavirta, liikkuvuus ja luovuus estyvät. Jokaisen ihmisen panssari on yksilöllinen, aivan kuten kaikki ihmiset ovat ainutlaatuisia. Panssari on välttämätön selviytymismekanismi, jonka ihminen on kasvattanut ympäröilleen suojatakseen itseään loukkaantumiselta.
Usein traumat tallennetaan kehomme solumuistiin ja ne hiipuvat salakavalasti alitajuntaan, jonka olemassaolosta emme ole tietoisiakaan. Erilaisilla menetelmillä kehon panssari sulatetaan lempeästi ja energian virtaus palautuu.

 

Lempeän bioenergetiikan terapeuttina valitsen asiakkaalle sopivimman kehon työmenetelmän. Käytän sekä sanallista kartoitusta että erilaisia kehotyön tapoja:

• kehon tasapainotus ( Body Balance )
• perhoshieronta ( Butterfly Touch Massage )
• metamorfoosi ( Metamorphosis )
• syntymäpsykodraama ( Psychodrama Birth )
• trauman elämänlinja ( Trauma Life Line )

 

Miksi juuri lempeä bioenergetiikka?

Kuten nimestä voi päätellä, lempeä bioenergetiikka on hellävarainen ja turvallinen tapa sulattaa kevyesti tukokset vartalossasi.
Kosketukset ovat hellävaraisia ja pehmeitä. Asiakas ohjataan turvallisesti prosessin läpi.
Eva Reichin suurin toive ja tehtävä oli antaa ihmisille takaisin heidän tarinansa. Heidän Elämän Tarina.

 

Kenelle lempeä bioenergetiikka on tarkoitettu?

Lempeä bioenergetiikka sopii kaikenikäisille lapsille ja nuorille ja jopa odotetuille vauville. Aikuisille ja vanhuksille.
Sitä käytetään myös synnytystraumojen sekä varhaislapsuuden traumojen parantamiseen. Erilaisten leikkausten jälkeen. Anesteettien tai kipulääkkeiden antamisen jälkeen. Erilaisiin traumoihin. Emotionaalisen selviytymisen seurauksena. Palauttaa elinvoimaa. Vapauttaa seksuaalista energiaa. Pelon ja ahdistuksen sattuessa.

 

Lempeä bioenegetiikka sopii perheille:

  • jotka aikovat odottaa vauvaa
  • synnytyksen jälkeen äideille ja vauvoille yhdistyksen palauttamiseksi ja vahvistamiseksi
  • vauvoille, palauttaaksen heidän elinvoimansa.

 

Lempeä bio-energetiikka, ensimmäinen tapaaminen ( 1,5 – 2h ) 95 €

Ensimmäisessä tapauksessa otamme aikaa sinulle. Kartoitamme elinkaaresi, jonka avulla tuomme esiin toistuvia malleja ja tilanteita elämässäsi.

Lempeä bio-energetiikka, seuraavat tapaamiset ( 1 – 1,5h ) 85 €

Käytämme erilaisia ​​Lempeä bio-energetiikka hoitoja ja integroimme ne kognitiivisiin tekniikoihin kunkin henkilön ainutlaatuisuuden perusteella.

Lempeä bio-energetiikka lapsille ja nuorille ( 0,45 – 1h ) 55 €

Nykyaikainen yhteiskunta asettaa suuria haasteita ja jännitteitä lapsille ja nuorille. Hellävaraisten Lempeä bio-energetiikka hoitomenetelmien avulla voimme auttaa heitä olemaan enemmän keskellään.