ANAHATA

BODY THERAPIES

FEEL YOURSELF SEEN AND NOURISHED.

You are welcome to enjoy a personalized treatment just for you!

MASSAGE

I’m a certified masseuse. In my work, I use different types of massage, stretches and joint mobilisation techniques.

I provide massage for various muscle and joint problems to restore normal body functions and joint mobility. The massage activates the lymphatic and circulatory systems and releases toxins and lactic acid from the muscles.

DRUM THERAPY

Drum therapy is a wonderful way to bring peace and relaxation into the fast pace of your everyday life. In a deeply relaxed state, muscle tension is reduced, pain is alleviated and energy levels increase.

Gentle Bio-Energetics body therapy

As the name suggests, all Gentle Bio-Energetics body therapies are safe and gentle. Suitable for all ages.  Gentle bio-energetic therapy can heal the period of being in the womb and the birth process.

Energetic tantric massage

Sexual energy is often blocked and does not move freely due to various traumas and subconscious patterns. As a result, we lack the ability to live our lives to their fullest, to be in touch with our emotions and feelings, to have deep relationships and to enjoy life.

Which therapy to choose?

How to find out which method is best for you right now. Want to know more about therapies?
Here is offer for you - 15 min video consultation.

 

Hieronta oli todella hyvä, koska kaikki lihakset tulivat käydyksi läpi, mitä tavallisesti ei tehdä! Oli hyvä, rentoutunut tunne!

Bio - energetiikka tapahtui kuitenkin minusta myöhemmin, tai sitten se toimii edelleenkin! On sellainen selvempi kuva silmissä! No, siinä mielessä selvempi, että mitään murehtimista ja hermostuneisuutta ei ole! Huomaan sen myös bussia ajaessani! Niitä asioita, jotka puoli vuotta tai vähän enemmänkin sitten ärsyttivät, ei nyt huomaakaan!

Feliks

 

Käsittämättömästä syystä täydellisestä olosta puuttuu se tietty palapelin osa. Ennen terapiaa oli tunne, että tasapaino ei ole paikallaan, energiat ovat estettyinä. Bioenergetiikalla koin energian liikkumisen uusiutumista. Koin erilaisia vaelluksia toisella tasolla. Polvileikkauksen jälkeen koin terapiassa, miten kehoni läpi kulki lämmin energiavirta. Annan itseni olla minä itse ja sain kokea suloisen Bellan lämmintä ja voimakasta energiaa. Tunnen, että olen yhteydessä itseeni.

Egle

 

Bellasta tunnen, että kaikki mitä hän tekee, hän tekee sydämellä, hellästi ja huolehtivasti, mutta tarvittaessa hän tuo myös ongelmakohdat esiin. Tunnen, että minusta huolehditaan parhaalla mahdollisella tavalla. Terapiat virtaavat, aivan kuin minun kehoni tarvitsee, kaikki selviää paikan päällä, minun tarpeitteni mukaisesti. Sellainen intuitiivinen lähestyminen auttaa parhaalla tavalla löytämään sopivat ratkaisut. Bellalla on erittäin laajat tiedot ravitsemuksesta, ayurvedasta, joogasta ja tantrasta. Nämä ikivanhat tiedot sulautettuina tämän päivän menetelmiin auttavat näkemään ihmisen kokonaisuutena ja auttamaan häntä parhaalla mahdollisella tavalla. Olen käynyt monissa terapioissa, mutta niin sydämellistä ja huolehtivaa terapeuttia kuin Bella en ole vielä tavannut. Kiitos sinulle!

Mait

 

Sain sinun yhteystietosi läheisen ihmisen kautta ja se oli paras asia ikinä! Aloitukseksi tulin terapiaan pohtiakseni ja kartoittaakseni lapsuuden traumojani. Jostain syystä olin ovesta sisään astuessani hyvin skeptinen ja tunsin oloni epämukavaksi, mutta jo vähäisen rupattelun ja kaikista aiheista keskustelun jälkeen tunsin lämpöä.

Joka kerta terapiasta lähtiessäni tunnen suurta keveyden tunnetta ja selkeyttä ja positiivisuutta. Tunnen, että pystyn liikkumaan kehityksessäni eteenpäin ja tiedän myös miten!

Olen kokenut rumputerapiaa ja pehmeän bio-energetiikan tasapainotusta. Rumputerapian suhteen olin melkoisen skeptinen, mutta kuten Bellakin sanoi, näin visioita ja sain niitä oman tietyn viestini. Oli kaikin puolin kiehtova ja mukava kokemus.

Myös lempeän bio- energetiikan tasapainotus on ollut niin keventävää ja mukavaa, että viime kerralla terapian jälkeen istuuduin takaisiin tuoliin niin suurella keveyden tunteella, etten edes ymmärtänyt aikaisemmin, miten paljon jännitettä olin mukanani kantanut. Olen suositellut ja myös jatkan Bellan terapian suosittamista kaikille, joiden kanssa se tulee puheeksi! Olen erittäin tyytyväinen kaikkeen apuun, jota Bella on tarjonnut!

Brette

Get in contact

Runeberginkatu 43 Helsinki 00100

+358406706555

Shopping Basket